Komisi Gaming Indiana Rilis Report iGaming Positif
toto

Komisi Gaming Indiana Rilis Report iGaming Positif

Indiana ngluncurake taruhan olahraga ing September 2019, lan telung taun sabanjure, rembugan babagan iGaming bakal nyebabake diskusi sing rame. Komisi Gaming Indiana wis laporan apa proses ngleksanakake game casino online ing negara bisa katon kaya. Multiple macem-macem skenario padha diwilang, lan kabar apik iku laporan tabet iGaming ngenalaken ing Negara Hoosier kudu relatif suta, preduli saka model sing dipilih.

Ngenalke iGaming ing Indiana
Komisi Gaming Indiana (IGC) dirilis laporan 103-kaca, digawa metu dening Spectrum Gaming Group. Fokus sinau ana ing analisa kemungkinan kanggo Result HK casino online gambling , utawa iGaming, ing negara Indiana. Dokumen kasebut ngemot tanggal rilis 25 Juli 2022, lan saiki didaftar minangka “topik panas” ing situs web IGC. Miturut sinau, ngenalaken iGaming kanggo pasar Indiana kudu “proses relatif Gamelan”, lan olahraga totoan dadi wangun wis menowo totoan digital kanggo Hoosiers, iku kudu bantuan “nggampangake Adoption cepet”. Iki warta potensial gedhe kanggo coffers Negara, considering sing iGaming wis ngangkat munggah uap sak pandemi global lan infrastruktur sabanjuré kanggo ndhukung wutah sing ketoke mung langkah liyane kanggo industri, ora panggonan.

Laporan fokus ing sawetara TCTerms tombol lan langkah saka ngleksanakake iGaming ing Indiana, yaiku taxing, lisènsi, partisipasi lan prediksi revenue, lan Assessment resiko lan Manajemen. Apa uga penting kanggo Wigati, iku katon ing nganalisa lan mbandhingaké carane negara liyane wis kabentuk angger-angger iGaming lan taxation. David Rebuck, Direktur Veteran saka New Jersey Divisi Gaming Enforcement iki dikutip ing document, komentar carane tarif tax ing iGaming bakal “luwih dhuwur tinimbang tingkat casino toko”, nanging iki mbatesi sing pajak ngirim ora dhuwur banget. Penulis laporan kasebut terus ujar manawa yen tarif pajak dhuwur banget, mula operator bakal miwiti mindhah bisnis utawa pelanggan “menyang negara pajak sing luwih murah”. Jinis getihen tax ora aneh ing industri online, lan iGaming ora istiméwa, iku bakal koyone.

Pendapatan, Proyeksi Penerimaan Pajak
Ngimbangi angka revenue iGaming versus tarif tax, lan looking for sembarang indikasi saka dependensi antarane loro, laporan tabet sing tarif tax ora “mesthi determinative saka sukses operator”, Nanging nemtokake carane lucrative industri bisa kanggo negara. . Faktor liyane uga kasebut minangka pengaruh, ngrembug babagan distribusi kasino, tingkat kompetisi, marketing, lan liya-liyane, nerangake carane rumit proses nemtokake tingkat pajak sing bener.

Apa uga penting, iku nalika legalize iGaming bisa entuk manfaat negara kanthi nambah revenue tax sakabèhé, ing wektu sing padha bisa impact negatif ing Slot Demo gratis bisnis ana klasik bata-lan-mortir casinos. Iki bakal gumantung banget ing model saka iGaming sing Negara bakal mungkasi munggah ngleksanakake, karo model mbukak ngidini kabeh operator game aplikasi kanggo lisensi, model ditutup matesi sing kanggo lisènsi mung casinos negara kanggo game online, lan bubar- popularized Sato siji, kang bakal weruh operator njaba kudu liwat proses entuk persetujuan lisensi karo casinos Indiana. Indiana nggunakake model hibrida ing implementasine totoan olahraga.

laporan tabet sing considering enem negara iGaming, lagi diarani ing document, “Spectrum ora nyana iGaming impact negatif saka bathi casino Indiana,”Lan ndadekake sawetara proyeksi kanggo bisa revenue iGaming lan kuitansi tax. Spektrum ngetung angka revenue bisa nggunakake telung cara, lan katon ing telung skenario tarif tax, ngitung 20%, 30%, lan 45% tingkat tax. Asil sing bejat mudhun taun-by-taun kanggo telung taun pisanan, lan total rata-rata 3 taun Keluaran Sydney antarane telung cara lenggah ing $ 1,96 milyar ing revenue iGaming. Iki bakal nerjemahake menyang revenue tax clocking ing $ 392,4 yuta, $ 588,6 yuta, utawa $ 882,9 yuta, gumantung apa tarif tax bakal mung 20%, 30%, utawa 45%. Kanggo referensi, totoan olahraga ing Indianadiluncurake ing September 2019, tegese wis sewulan luwih saka telung taun wiwit iku, lan angka kanggo total revenue pajak saka industri kasebut wiwit diluncurake udakara $ 60 yuta.