Hard Rock International untuk Mengambil Alih The Mirage menjelang Penghujung 2022
toto

Hard Rock International untuk Mengambil Alih The Mirage menjelang Penghujung 2022

Hotel dan kasino Las Vegas yang ikonik The Mirage akhirnya akan bertukar tangan daripada MGM Resorts International kepada Hard Rock International berikutan perjanjian besar yang dibuat antara kedua-dua syarikat pada Disember 2021.

Hard Rock International Akan Mengambil Alih The Mirage pada Penghujung 2022
Hard Rock International membeli The Mirage daripada MGM Resorts International pada Disember 2021 dengan jumlah yang besar sebanyak $1.075 bilion.

Hard Rock mengumumkan bahawa mereka mempunyai rancangan besar untuk data pengeluaran macau hartanah itu, bagaimanapun, perubahan besar akan dilaksanakan secara beransur-ansur dan tidak akan berlaku begitu sahaja.

Hard Rock merancang untuk membina sebuah menara hotel dalam bentuk gitar di hadapan hartanah yang menghadap jalur Las Vegas, mungkin di tempat pertunjukan gunung berapi, dan syarikat itu akan menamakan semula tempat itu daripada The Mirage kepada Hard Rock Las vegas.

Walau bagaimanapun, pelanggan The Mirage tidak perlu risau lagi. Perubahan akan mengambil masa dan pemain akan dapat menikmati gunung berapi untuk sedikit masa lagi.

Menurut perjanjian jualan, Hard Rock mempunyai hak untuk mengekalkan jenama The Mirage sehingga tiga tahun. Syarikat itu juga mengumumkan pada Julai bahawa ia merancang untuk membuka hartanah yang dijenamakan semula dengan menara berbentuk gitar ikonik pada 2025.

Penyelesaian perjanjian dan pemindahan konklusif hartanah daripada MGM Resorts kepada Hard Rock adalah tertakluk kepada kelulusan Suruhanjaya Totobet SGP Permainan Nevada, yang mempunyai jadual mesyuarat tertentu. Ini bermakna kemungkinan paling awal bagi Suruhanjaya untuk meluluskan pemindahan harta itu ialah pada 22 Disember.

Pemain Masih Boleh Menggunakan Mata Ganjaran MGM dan Status Peringkat mereka
Pada mulanya, tetamu tidak akan mengalami banyak gangguan dari segi perkhidmatan. Semua tempahan hotel akan kekal seperti sedia ada dan nombor tempahan adalah sama semasa tempoh peralihan.

Manfaat MGM Rewards juga masih tersedia sehingga transaksi selesai sepenuhnya.

Ahli program MGM Rewards akan dapat mengekalkan peringkat mereka untuk Keluaran Sydney semua hartanah MGM yang lain atau mereka akan dapat memindahkan status peringkat mereka ke program kesetiaan Hard Rock.

Hard Rock akan melaksanakan program kesetiaan Unity Rewards di The Mirage, yang boleh diakses oleh pelanggan Hard Rock di lebih 150 lokasi di AS dan di seluruh dunia.

Hard Rock telah membuat komitmen untuk memastikan pelanggan The Mirage tidak mengalami sebarang gangguan atau perubahan besar semasa tempoh peralihan dan seterusnya.